Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

به دنبال افزایش حاشیه‌سازی‌ها علیه مرکز وکلای قوه قضائیه از سوی کانون وکلای دادگستری، روابط عمومی و اعضای این مرکز طی بیانیه‌ای به شرح علت شکل گیری نهاد مرکز وکلای قوه قضائیه و نحوه انتخاب آرم و لوگو پرداختند.

به گزارش خبرگزاری مهر، طی چند روز اخیر هجمه‌هایی پیرامون شباهت لوگو و آرم سینه کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که عیسی امینی رئیس کانون وکلای مرکز انتقادات شدیدی پیرامون این موضوع مطرح و این اقدام را بهت آور خوانده بود. در همین راستا روابط عمومی مرکز وکلا، کارشناشان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه بیانیه‌ای صادر کرده است که متن آن به شرح زیر است:

بسمه تعالی

در طول تاریخ، مطالعات بسیاری بیانگر وجود رابطه ای قوی بین خدمات حقوقی و کیفیت زندگی مردم و حیات نهادها، بنگاه ها و دولت ها بوده و هستند. شاید کمتر کسی در دنیا باشد که به اهمیت این دسته از خدمات که عمده ترین عرضه کنندگان آن وکلا و کارشناسان رسمی هستند واقف نباشد.

بنابراین، حاکمیت در کشورهای مختلف حساب ویژهای برای این حوزه باز کرده و در بسیاری موارد دیده می‌شود که مدیریت و سیاستگذاری این حوزه را در دست خود می‌گیرد. نظام جمهوری اسلامی ایران که از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی داعیه دار پیشرفت و توسعه در دنیا محسوب می‌شد شاهد مشکلات عدیده ای در حوزه دسترسی مردم به خدمات حقوقی بود.

از این جهت، در سال ۱۳۷۹ و در اقدامی تحول آمیز نهادی تحت نظر قوه قضائیه تأسیس کرد که به مشکلات مذکور فائق آید. آن چیز که مایه تأسف است این است که در طول تاریخ از بدو تأسیس این مرکز، نهادهای موازی به جای اتخاذ سیاستی مبتنی بر هم افزایی و کمک به مردم، تنها سنگ اندازی و مانع تراشی کرده و موجبات عدم پیشرفت و توسعه این مرکز را فراهم آوردند. چه وقت‌هایی که باید تفکر می‌شد و به فکر جامعه وکالت بود، اما صرف طرح ریزی برای توهین و تشویش فضای فکری این جامعه شد.

چه فرصت‌هایی برای همکاری بیشتر فراهم بود اما صرف دخالت در اراده قانونگذار کشور همچون حذف نام مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه از بند چ ماده ۸۸ برنامه ششم توسعه کشور شد که الحمدلله این گونه سنگ اندازی ها ره به جایی نبرد و نخواهد برد. آن چیز که قابل توجه است این است که همزمان با انتصاب آیت الله رئیسی توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به منصب ریاست قوه قضائیه و آغاز تحول قضائی، دوران تحول مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده نیز آغاز شد. در این بین، برخی افراد که صرفاً شکل و شمایل صنفی دارند، نیز تمام تلاش خود را جهت تخریب همهجانبه مرکز به کار گرفتند.

اما مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه که تنها نهاد ملی ثبت شده در حوزه وکالت و کارشناسی و اخیراً مشاوران خانواده است، به هیچکدام از این تلاش‌های بیهوده توجه نکرد و راه خود را آغاز کرد. بهتر است چشمان خود را باز کنیم در شرایطی که دسترسی مردم به خدمات حقوقی (به هر دلیلی) کم است، نهاد وکالت کشور در سطح بین الملل تقریباً گمنام است و همچنین در شرایطی که تاکید چند باره پیرامون اهمیت و پیگیری حقوق عامه توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) صورت گرفته است، مشاهده می‌کنیم که برخی از اعضای این خانواده بیشتر وقت خود را صرف مسائل بسیار خردی نظیر نشان مرکز، آرم سینه و…، می‌کنند که هیچ ربطی هم به آنها نداشته و با حفظ استقلال این نهاد ملی در تغایر آشکار است.

اما مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده با همت بلند خود بار روی زمین مانده نهاد وکالت، کارشناسی رسمی و مشاوره خانواده را بر دوش خواهد کشید و خود را اسیر مسائل ناچیز و وقتگیر نخواهد کرد.

پیشرفت و توسعه همه جانبه مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده بر همگان آشکار است. اما برخی افراد تاب و تحمل این پیشرفت را ندارند. برای مثال همزمان با برگزاری همایش آموزشی بررسی جرایم اقتصادی با حضور دکتر مسعودی مقام و استقبال وکلا، کارآموزان و کارشناسان کشور موجی از حملات نامنصفانه و بیهوده را مبنی بر شباهت نشان و آرم سینه مرکز و کانون را متوجه این نهاد ملی کردند. پیرامون همین موضوع و برای نخبگان هنری که خود را به کور رنگی زده‌اند، موارد زیر قابل اشاره است:

۱) لوگو و آرم سینه مرکز هر دو دایره شکل هستند. این در حالی است که لوگو و آرم سینه کانون بیضی شکل هستند.

۲) طبق استعلامات صورت گرفته، رنگ لوگوی کانون بنفش است. این در حالی است که علیرغم مطالعات تطبیقی برای انتخاب رنگ و برای ممانعت از همرنگی سبز آبی انتخاب شد.

۳) کانون از نماد حقوقی خورشید استفاده کرده است. اما در لوگوی مرکز به رغم اینکه این نشان نماد کارشناسی نیز است از آن استفاده نشد.

۴) مرکز از نماد حقوقی قلم استفاده کرده است که در لوگوی کانون وجود ندارد.

۵) نوع کتابهای موجود در لوگوی کانون و مرکز کاملاً متفاوت است.

۶) نماد کناری لوگوها که گندم و زیتون هستند به طور کلی با یکدیگر متفاوت هستند.

۷) در لوگوی مرکز، نماد مشاوره خانواده وجود دارد.

برای مطالعه بیشتر فلسفه طراحی لوگوی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه می‌توانید به فایل زیر مراجعه کنید.

در انتها دو نکته مهم قابل توجه است. اولاً اینکه شاید بد نباشد به خاطر تشویش اذهان عمومی و ارائه اطلاعات نادرست علاوه بر برگزاری کلاس‌های ابتدایی هنر، طرح شکایت نیز علیه این افراد نمود. ثانیاً بهتر است افرادی که وقت خود را صرف دخالت در امور دیگران می‌کنند کارهای مربوط به نهاد وکالت که ۶۶ سال است روی زمین مانده را انجام دهند. مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه از ابتدای دوران جدید خود رویکردی اتخاذ کرده است که وقت خود را صرف نزاع در خانواده وکالت و کارشناسی نکند. اما به افرادی که قصد تشویش فضای این خانواده را دارند هشدار می‌دهد دوران توهین‌های بی جا و مکرر به وکلا و کارشناسان این نهاد به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کانون وکلای دادگستری مرکز وکلای قوه قضائیه قوه قضائیه تشویش اذهان عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۳۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام «رضا دیلمی» در گفت و گو با خبرنگاران در خصوص عفاف و حجاب، اظهار کرد: خانواده ای که ارزش ها و فضائل در آن دیده نمی شود نمی تواند منشأ تعالی و توسعه جامعه شود.
 
به گفته وی؛ عفاف، حجاب و سلوک توحیدی حقیقتا یک ارزش تمدن ساز بوده به همین خاطر اسلام به دنبال تعالی و تربیت فرزند صالح در کانون گرم خانواده است.
 
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان گلستان با عنوان اینکه آنهایی که حافظ ارزش های دینی هستند حجاب و عفاف را عامل پیشرفت جامعه می دانند، تصریح کرد: ارزش ها منطبق با فطرت انسان است و نگاه اصلی ایجاد یک خانواده تمدن ساز با داشتن ارکان مهمی چون پدر و مادر است که مروج ارزش ها در کانون خانواده و در گام بعدی در جامعه هستند.
 
وی افزود: جامعه ای که ارکان تربیتی اش دچار بی بند و باری و فحشا شوند نمی تواند دارای ارکان پیشرفت و تعالی باشد.
 
به گفته وی؛ انسان فطرتا عفت و حجاب را دوست دارد، از نظر اسلام عفاف و حجاب یعنی حفظ کرامت زن، عامل آرامش و امنیت  و مولفه استحکام و ثبات کانون خانواده است.
 
حجت الاسلام دیلمی با اذعان بر اینکه دشمن با به ابتذال کشاندن بانوان به دنبال تخریب و خدشه به جایگاه آنان است، ابراز کرد: امروز دشمن برای تخریب کانون مقدس خانواده و جلوگیری از تعالی جامعه اسلامی تلاش می کند ابتدا با دو قطبی سازی بین مردم شکاف ایجاد کرده و با ایجاد گره های ذهنی صفوف همبستگی و وحدت جامعه را مورد تخریب قرار دهد تا در کانون مقدس خانواده افراد صالحی نتوانند تربیت شوند.
 
وی ادامه داد: جهان غرب برای رسیدن به اهداف شیطانی خود با ترویج فحشا، بدحجابی، بی بندباری و خدشه به جایگاه و منزلت زن بزرگترین خیانت را به بشریت و کانون خانواده ها کرده است.
 
به گفته وی؛ نگاه غرب به زن نگاه ابزاری، شهوانی و شیطانی است، نابودی کانون خانواده و ایستادگی در مقابل فطرت انسانی و عفت عمومی دستاورد فرهنگ منحط غربی است.
 
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان گلستان با اشاره به اجرای طرح نور در کشور، اظهار کرد: نیروهای خدوم انتظامی  در بسترسازی طرح نور در جامعه و ترویج تذکر لسانی موفق بوده اند.
 
وی افزود: مردم نیز از طرح نور بسیار استقبال کرده اند و با حضور حداکثری خودشان در سنگر دفاع از ارزش ها، قداست ها و فضیلت ها می توانند یاریگر نیروهای انتظامی باشند.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود
  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • مرحله دوم آزمون وکلای دادگستری برگزار شد
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی
  • سفر رئیس قوه قضائیه به بندرعباس