Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی بر ضرورت آگاهی مردم از اهمیت مشاوره‌های حقوقی تاکید کرد و گفت: متاسفانه مردم در رابطه با وکلا و کارشناسان حقوقی آن‌گونه که باید، اطلاع ندارند و این موضوع باعث افزایش پرونده‌های قضایی و تحمیل هزینه‌های فراوان به مردم می‌شود، از این‌رو اهمیت استفاده از مشاوره‌های حقوقی، کارشناسان و وکلا باید در جامعه تبیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر بالاگر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که کانون کارشناسان یک تشکیلات مستقل است، اظهار کرد: این کانون قبل از انقلاب نیز فعالیت داشته و بیش از 1200 کارشناس رسمی با 67 رشته‌ی متنوع در این کانون فعالیت دارند.

وی با بیان این‌که کارشناسان رسمی دادگستری به عنوان بازوی قوه قضائیه در راستای کشف حقیقت تلاش می‌کنند، افزود: علاوه بر دادگستری، کلیه سازمان‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی نیز درخواست کارشناس حقوقی کرده و در حقیقت، کارشناسان حقوقی در زندگی مردم نقش دارند.

وی با تاکید بر این‌که کانون کارشناسان استان در حوزه‌های متنوعی مشاوره‌ها و کارشناسی‌های حقوقی ارائه می‌دهد، گفت: مردم استان بیشتر برای دریافت خدمات کارشناسی در حوزه ساختمان و کشاورزی به کانون مراجعه می‌کنند اما در حوزه تصادفات، کلاهبرداری‌ها، جعل امضا و... نیز مراجعاتی داشته‌ایم.

بالاگر تاکید کرد: هدف کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان از ارائه خدمات حقوقی، پیشگیری از وقوع جرم و خسارت بوده تا مردم متحمل هزینه نشوند، از این رو نیاز است که در راستای اهمیت و جایگاه کارشناسی حقوقی اطلاع رسانی بسیاری در جامعه انجام گیرد.

وی با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در این رابطه، بیان کرد: کانون کارشناسان رسمی دادگستری ایران نیز از طریق سایت اطلاع‌رسانی، نشریه آذرکارشناس و مصاحبه‌های مطبوعاتی و رسانه‌ای در رابطه با اهمیت کارشناسی‌های حقوقی و آگاهی‌دهی به مردم تلاش می‌کند و در این خصوص رسانه‌ها نقش مهمی داشته و می‌توانند در این رابطه فرهنگ‌سازی کنند.

فعالیت‌های کانون در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی

رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت‌های این کانون در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: در این رابطه با کمیته امداد تفاهم‌نامه‌ای داریم تا افرادی که توان مالی ندارند، خدمات رایگان دریافت کنند. همچنین با دادگستری استان نیز مطابق قانون همکاری‌هایی داریم و به افرادی که امکان پرداخت هزینه را ندارند، بصورت معاضدتی ارائه خدمت می‌کنیم.

وی با تاکید بر این‌که کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان علاوه بر تبریز، در چهار منطقه "مراغه، مرند، میانه و ارسباران" دفتر نمایندگی دارد، افزود: کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آمادگی خود را جهت ارائه مشاوره حقوقی در زمینه‌های مختلف اعلام می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خدمات حقوقی کانون کارشناسان دادگستری کارشناس حقوقی وکالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۴۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد

آئین تکریم و معارفه رئیس دادگستری و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل با حضور رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری و جمعی از مسئولان استانی و محلی برگزار شد.

محمد رزم رئیس کل دادگستری استان در این مراسم با بیان اینکه کار در دستگاه قضا یکی از توفیقات الهی محسوب می‌شود اظهار داشت: دستگاه قضایی حول محور خدمت به مردم تلاش می‌کند تا بر مبنای قانون و شرع و بر اساس دانش حقوقی گره گشای کار مردم باشد و بتواند عدالت و قانون‌مندی را در جامعه گسترش دهد.


 وی افزود: بدین منظور در قوه قضاییه راهبرد‌ها و سیاست‌های مدونی طراحی و تدوین شده است که در قالب سند تحول قضایی به دادگستری استان‌ها ابلاغ شده است.

 رزم بیان داشت: دادگستری استان چهارمحال و بختیاری نیز بر پایه این سند و طرح تحول سال ۱۴۰۳ موظف به اجرای سیاست‌هایی شده است که به موجب آن دسترسی شهروندان به خدمات قضایی تسهیل می‌کند و از فناوری‌های روز برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم بهره گیری استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید

آزادی زندانی محکوم به قصاص پس از ۱۰ سال حبس

رئیس کل دادگستری استان خاطرنشان کرد: نتیجه عملکرد دستگاه قضایی صرفاً برای ایجاد امنیت، اجرای عدالت و کسب رضایتمندی مردم است.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان اردل در بخش گردشگری و صنعت اظهار داشت: متأسفانه شهرستان اردل یکی از مناطق مظلومی است که علیرغم برخورداری از ظرفیت‌های بالقوه صنعتی و گردشگری از فاکتور‌های توسعه اقتصادی بی بهره مانده است و آن طور که شایسته بوده به این منطقه توجه نشده است.

 وی تصریح کرد: در سالی که بنا بر گرفته رهبر انقلاب به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است باید تمامی مسئولین برای رفع محرومیت شهرستان بکوشند.

وی در پایان یاد آور شد: دادگستری استان نیز این آمادگی را دارد تا در قالب ستاد استانی حمایت از اقتصاد مقاومتی و ستاد حمایت از سرمایه گذاری روند اعطاء مجوزات برای راه اندازی کسب و کار در این منطقه را تسهیل و تسریع بخشد.

 گفتنی است؛ در آیین تکریم و معارفه رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل محمود شهرانی و حجت الاسلام والمسلمین جاسم اسلامی به سمت رئیس دادگستری و دادستان عمومی دادسرای شهرستان اردل منصوب شد و از زحمات محمد محمدی ریاست پیشین دادگستری این شهرستان تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران
  • جلوه های تعارض منافع در قوه قضائیه / ارجاع گزینشی، آسیب جدی در رسیدگی به پرونده های ملی