Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر عتباتی عصر چهارشنبه در جمع اعضای جدید هیأت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری با قدردانی از اعضای هیئت مدیره سابق کانون کارشناسان رسمی دادگستری ابراز امیدواری کرد اعضای جدید هیأت مدیره با نظارت، مدیریت و مراقبت‌های دقیق و مستمر بتوانند در انجام رسالت‌های خطیر مجموعه گام‌های موثرتری بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ارتباط مستقیم این مجموعه با دستگاه قضائی، یادآور شد: اگر امورات در این مجموعه به نحو مطلوبی پیش رود، مسلماً دستگاه قضائی نیز در انجام خدمت‌رسانی به مردم بیش از پیش موفق خواهد بود و کمک به احقاق حق و اجرای عدالت مهمترین رسالت و وظیفه کانون کارشناسان رسمی است.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به دغدغه‌های رئیس قوه قضائیه و مدیران دستگاه قضائی استان اردبیل، خواستار انجام وظیفه و عمل به رسالت بدون اعمال هیچ‌گونه تبعیض و اغماض شد.

وی با اشاره به پیچیدگی‌های دنیای امروز و افزایش مراودات اجتماعی، گفت: گسترش ارتباطات سبب شده تا جرایم هم از این پیچیدگی‌های خاصی برخوردار باشند، لذا رسیدگی به پرونده‌ها نیاز به تخصص بیشتر پیدا کرده است که در این بین مجموعه کارشناسان رسمی دادگستری کمک کار خوبی برای سیستم قضائی در احقاق و اجرای عدالت خواهد بود و این مهمترین رسالت و وظیفه این مجموعه است.

عتباتی با تاکید بر نظارت به زیرمجموعه‌ها، افزود: مسلماً انجام امورات در دستگاه قضائی، مؤسسات و نهادهای وابسته به آن از اهمیت خاص برخوردار است، چراکه هرگونه کوتاهی و نقص در انجام خدمت از سوی یک نفر یا یک واحد هر چند کوچک به کل سیستم تعمیم داده می‌شود، لذا این امر این حساسیت را به دنبال می‌آورد تا مدیران و مسئولان با اتخاذ رویکرد پیشگیرانه، نظارت‌های دقیق‌تر و مداومی را برای پیشگیری از بروز هرگونه موارد تخلف احتمالی در دستور کار خود داشته باشند.

کد خبر 4897896

منبع: مهر

کلیدواژه: دادگستری استان اردبیل کارشناسان دادگستری ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر نیمه شعبان شهرکرد بارش باران شیراز گرگان بیرجند ایلام استانداری قزوین فاصله گذاری اجتماعی روز طبیعت کارشناسان رسمی دادگستری کانون کارشناسان رسمی دستگاه قضائی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۱۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان از رفع تصرف بیش از ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی طی ۱۳ ماه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، ‌حجت الاسلام والمسلمین موحدی‌راد رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان در نخستین نشست شورای خفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان که صبح امروز در سالن شهید بهشتی دادگستری استان برگزار شد از رفع تصرف بیش از 4600 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان سیستان و بلوچستان در سال گذشته و یکماهه ابتدای امسال خبر داد.

ضمن تقدیر از اعضای شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان افزود: امروزه افرادی به دنبال کسب منافع غیر مشروع و نامشروع از طریق تصرف اراضی ملی و دولتی به ویژه در حاشیه شهر‌ها که مشکلات عدیده در غالب سکونت گاه‌های غیر مجاز دارند است که منجر به افزایش حاشیه نشینی شده است.

وی ادامه داد: با تلاش‌های شبانه روزی و پای کار آمدن دستگاه‌های متولی در سال گذشته و ایام عید نوروز بیش از 4600 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی به ارزش ریالی 3000 میلیارد تومان رفع تصرف گردید و از ید متصرفان خارج شده است.

موحدی‌راد افزود: دستگاه‌های متولی باید پای کار بیایند و با قدرت و شدت از تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی جلوگیری کنند.

وی یکی از مصوبات مهم این نشست را تهیه طرح هادی متناسب با رشد جمعیت از سوی بنیاد مسکن اعلام و عنوان کرد: روستا‌هایی که منابع طبیعی به بنیاد مسکن واگذار می‌کنند باید بنیاد مسکن متناسب با رشد جمعیت اقدام به طراحی طرح هادی نماید تا از تصرفات احتمالی اراضی ملی در حاشیه روستاه‌ها و سکونت گاه‌ها جلوگیری شود.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان ادامه داد: برای جلوگیری از برخی تصرفات توسط افراد سودجو لازم است که خودرو‌هایی که به این اماکن مصالح یا هر نوع خدمات دیگری ارائه می‌دهند توقیف و کارت سوخت آن‌ها ابطال شود.

وی یکی از عومل ایجاد تصرفات را در زیرساخت‌ها و عدم مدیریت در سکونتگاه‌ها عنوان کرد و افزود: برخی افراد در حاشیه روستاه‌ها و شهر‌ها سکونتگاه ایجاد می‌کند و با گرفتن کد آبادی از دولت خدمات می‌خواهند که باید کسانی که متولی صدور کد آبادی و استعلام لازم را از شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی و دستگاه‌های متولی بگیرند و بعد اقدام به اعطای کد کند.

موحدی‌راد افزود: طبق قانون باید رفع تصرف وخلع ید با قاطعیت انجام شود و در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان نیز شعبه ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های تصرف عدوانی در نظر گرفته شده است که با قدرت وسرعت به این پرونده‌ها رسیدگی می‌شود.

وی همچنین وجود چاه‌های غیر مجاز را عامل بسیاری از تصرفات در استان عنوان کرد و از دستگاه‌های متولی خواست تا گزارش کاملی از چاه‌های غیر مجاز را در نشست بعدی ارائه دهند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • برخورد دستگاه قضا با ترک فعل انجام شده در حادثه امامزاده ابراهیم
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • ۱۲ لیفتراک قاچاق در سمیرم کشف شد
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد