Web Analytics Made Easy - Statcounter

متقاضیان آزمون کارشناسان رسمی دادگستری در اندیشه بهره‌گیری از دانش، معلومات، تخصص و تجربیات خود در جهت ارائه خدمتی صادقانه به کشور هر چقدر تلاش می‌کنند از سد غیرقابل نفوذ این آزمون خلاصی نمی‌یابند.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، کانون‌های کارشناسان رسمی دادگستری در مراکز استان‌ها مطابق قانونی مشتمل بر چهل و یک ماده و سی و نه تبصره  که در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ هجدهم فروردین ماه 1381 مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 28 فروردین همان سال
 به تأیید شورای نگهبان رسیده است تشکیل گردیده و مطابق ماده 1 این قانون دارای  شخصیت حقوقی مستقل غیر دولتی، غیر انتفاعی و غیر سیاسی می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماده 15 قانون مذکور شرایط متقاضیان اخذ پروانه کارشناسی رسمی را به وضوح مشخص نموده و تنها 2 مورد  در مسیر شناسایی متقاضیان پروانه کارشناسی مستلزم گذشت زمان بوده است.

یکی تبصره ذیل ماده ه که وزارت اطلاعات مکلف شده است ظرف مدت 2 ماه مراتب استعلام کانون در مورد نداشتن وابستگی و سابقه عضویت و هواداری در گروههای غیرقانونی یا مخالف اسلام متقاضیان  را اعلام نماید و دیگری بند ط مبنی بر گذراندن یکسال دوره کارآموزی زیر نظر یکی از کارشناسان رسمی با سابقه کانون با معرفی هیئت مدیره کانون.

اما چه شده که آزمون برگزار شده در سال 1395 کانون کارشناسان رسمی دادگستری (از زمان انتشار اطلاعیه ثبت نام متقاضیان در اردیبهشت ماه 1395 تاکنون ) به یکی از  طولانی‌ترین، پیچیده‌ترین، مرموزترین و آزاردهنده‌ترین آزمون‌های دنیا تبدیل شده است؟

متقاضیان مظلوم و بخت برگشته‌ای که در اندیشه بهره‌گیری از دانش، معلومات، تخصص و  تجربیات خود در جهت ارائه خدمتی صادقانه به کشور و به موازات آن رفع گوشه‌ای از مشکلات اقتصادی خانواده خود هر چقدر تلاش می‌کنند از سد غیرقابل نفوذ این آزمون خلاصی نمی‌یابند.

ثبت نام در اردیبهشت ماه 1395، آزمون در شهری دور و پر مخاطره با هزینه‌های گزاف سفر و اقامت آبان ماه 1395، ماه‌ها انتظار برای اعلام نتیجه آزمونی تستی که در موارد مشابه (آزمون‌های مستمر دانش آموزان) قبل از رسیدن دانش آموزان به منزل نتایج  و نمرات و رتبه‌های شرکت‌کنندگان بر روی سایت قرار می‌گیرد، هزینه‌های مصاحبه و باز هم مسافرت به شهری دیگر تیرماه 1396، هزینه‌های مختلف آزمایشات و معاینات بعد از قبولی در مصاحبه مرحله اول دی ماه 1396، مصاحبه اخلاقی مهرماه 1397  و باز هم انتظار و انتظار  و انتظار....

گذراندن دوره کارآموزی از ابتدای سال 1398 و ده‌ها سفر به شهرها و روستاها در معیت استاد کارآموزی و بالاخره یکسال کارآموزی هم تمام !!!؟ نه هنوز تمام نشده، بله این داستان پر رمز و راز بعد از گذشت 4 سال همچنان ادامه داد.

جمع 18 نفره شورایعالی کارشناسان رسمی دادگستری در تصمیمی عجیب و غیر قابل انتظار که اعتراضات بسیار گسترده‌ای را در تمام  کشور برانگیخته است در شرایطی که تمام دنیا درگیر ویروسی خطرناک است و هیچ کلاس  و آزمون و مسابقه‌ای برگزار نمی‌شود و حتی امتحانات دانش‌آموزان و دانشجویان هم با تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا لغو می‌شود تصمیم می‌گیرند باز هم برای معطل نمودن هر چه بیشترمتقاضیان نگون‌بختی که بیش از 4 سال از بهترین لحظات عمر و زندگی خود را صرف آزمونی بسیار عجیب نموده‌اند، از هر کدام از متقاضیان مبلغ 10 میلیون ریال بابت برگزاری کلاسی مقدماتی آن هم در فضای مجازی اخذ کنند.

براستی اعضای محترم شورایعالی کارشناسان رسمی دادگستری  صرفنظر از تمام مشکلاتی که در این 4 سال هم برای متقاضیان و هم برای مردم ایجاد کرده‌اند که باید در جای خود پاسخگوی این اهمال و سوء مدیریت خود باشند، در حالی که هزینه برگزاری هر کلاس دو سه ساعته مجازی در بسیاری از موسسات آموزشی کشور برای هر داوطلب کمتر از 40 هزار تومان تعیین شده است چگونه به این نتیجه رسیده‌اند که برخلاف بند الف ماده 7 قانون کانون کارشناسان که برگزاری دوره‌های آموزشی و بازآموزی جزء وظایف ذاتی آنهاست، می‌توانند بابت هزینه‌های آموزشی از داوطلبانی که تمام مراحل ارزیابی علمی و تخصصی و  حتی دوره کارآموزی خود را هم سپری نموده‌اند مبلغ 1 میلیون تومان دریافت نمایند؟

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان دانش آزمون مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان دانش آزمون کارشناسان رسمی دادگستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۵۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ و بر اساس اعلام مجریان این طرح، این باتری‌های آبی جدید دو برابر بیشتر از باتری‌های لیتیوم یون رایج، چگالی انرژی خواهند داشت و این قابلیت را دارند که صنعت خودرو‌های الکتریکی را متحول کنند.

همچنین، باتری‌های آبی از آب به عنوان حلال برای الکترولیت‌ها استفاده می‌کنند که ایمنی آنها را افزایش می‌دهند. باتری‌های لیتیوم یونی غیرآبی معمولی دارای چگالی انرژی بالایی هستند، اما به دلیل وجود الکترولیت‌های آلی قابل اشتعال که به باتری اجازه شارژ و تخلیه را می‌دهد ایمنی مطلوبی ندارند.

از سویی، باتری‌های آبی نیز به دلیل حلالیت محدود الکترولیت و ولتاژ پایین باتری، عموما چگالی انرژی کمتری دارند. 

اکنون، محققان در چین یک باتری آبی با چگالی بالا بر اساس انتقال چند الکترونی هالوژن ساخته اند.

یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی پروفسور «لی زیانفنگ» «LI Xianfeng» از مؤسسه فیزیک شیمی دالیان (DICP) آکادمی علوم چین (CAS) یک کاتد انتقال چند الکترونی را بر اساس برُم و ید ابداع کرده اند. در آزمایش باتری کامل، این کاتد به ظرفیت ویژه بیش از Ah/L ۸۴۰ و چگالی انرژی تا Wh/L ۱۲۰۰ بر اساس کاتولیت (آب فعال شده) دست یافته است.


استفاده از محلول مخلوط هالوژن

برای بهبود چگالی انرژی باتری‌های آبی، محققان از محلول مخلوط هالوژن از یون‌های یدید (I-) و یون‌های برمید (Br-) به عنوان الکترولیت استفاده کردند. آنها یک واکنش انتقال چند الکترونی را توسعه داده و I- را به عنصر ید (I۲) و سپس به یدات (IO۳-) منتقل کردند.

محققان می‌گویند در طول فرآیند شارژ، I- در سمت مثبت به IO۳- اکسید شد و H+ تولید شده به شکل یک الکترولیت پشتیبان به سمت منفی هدایت شد.طی فرآیند تخلیه، H+ از سمت مثبت هدایت شده و IO۳- به I- کاهش یافت.
فرآیند
کاتد انتقال چند الکترونی توسعه یافته دارای ظرفیت مشخص Ah/L ۸۴۰ بود. با ترکیب کاتد با Cd فلزی برای تشکیل یک باتری کامل، محققان به چگالی انرژی تا Wh/L ۱۲۰۰ بر اساس کاتولیت توسعه یافته دست یافتند.

به گفته محققان، Br- اضافه شده به الکترولیت می‌تواند برمید ید قطبی (IBr) را در طول فرآیند شارژ تولید کند که واکنش با H۲O را برای تشکیل IO۳- تسهیل می‌کند.
در طول تخلیه، IO۳- توانست Br- را به Br۲ اکسید کند و در واکنش الکتروشیمیایی برای اجرای تخلیه برگشت پذیر و سریع IO۳- شرکت کرد.

بنابراین، واسطه برمید تشکیل شده در طول فرآیند شارژ و تخلیه، فرآیند واکنش را بهینه کرد و به طور موثر انرژی جنبشی و برگشت پذیری واکنش الکتروشیمیایی را بهبود بخشید.
افزایش چرخه عمر باتری‌ها تا ۱۰۰۰ چرخه 

هنگامی که محققان الکترولیت خود را با یک آند وانادیوم آزمایش کردند، دریافتند که چرخه عمر باتری‌ها می‌تواند تا هزار چرخه افزایش یابد که پایداری قابل توجهی را نشان می‌دهد. به گفته آن‌ها چگالی انرژی باتری‌های آبی جدید حتی از برخی مواد الکترود جامد فراتر رفته و می‌تواند از نظر هزینه با باتری‌های لیتیومی رایج قابل مقایسه باشد.

بر اساس ادعای این دانشمندان، این پژوهش نشان دهنده قابلیت توسعه باتری‌های آبی با چگالی انرژی بالاست و این یک گزینه برای توسعه سیستم‌های ذخیره سازی انرژی در مقیاس شبکه و حتی وسایل نقلیه الکتریکی است.

پروفسور لی می‌گوید: این مطالعه ایده جدیدی را برای طراحی باتری‌های آبی با چگالی بالا ارائه می‌دهد و ممکن است کاربرد باتری‌های آبی را در زمینه باتری‌های قدرت (باتری‌های برقی) گسترش دهد.

نتایج این تحقیقات در نشریه Nature Energy منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود
  • شرایط پیچیده سردار آزمون در رم | ستاره ایرانی را نه رم می‌خواهد، نه لورکوزن!
  • مرحله دوم آزمون وکلای دادگستری برگزار شد
  • آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در گیلان برگزار شد
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران