Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان از فعالیت ۳ هزار کارشناس رسمی در ۶۵ رشته تخصصی در استان اصفهان خبر داد و گفت: روزانه ۱۷۰ نفر به کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان مراجعه می کنند.

فرهاد طاهریون اصفهانی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه کارشناسان همانند چشمان قضات هستند و به عنوان بازوی توانمند و فنی و تخصصی دستگاه قضا عمل می کنند، اظهار کرد: روز کارشناس روز پاسداشت زحمات و تلاش عدالت خواهانه کارشناسانی است که تمام همت خویش را برای استقرار عدالت در جامعه به کار می بندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نامگذاری اول آبان ماه مصادف با تصویب قانون استقلال کانون کارشناسان رسمی دادگستری توسط شورای انقلاب با نام روز کارشناس، افزود: در فاصله سال های ۱۳۱۷ تا ۱۳۵۸ امور کارشناسی از طریق اداره فنی دادگستری انجام می شد. این اداره در سال ۱۳۴۵ تنها سه کارشناس در سه رشته را به عضویت داشت.

رئیس هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان ادامه داد: در سال ۱۳۵۸ همزمان با تصویب قانون کانون کارشناسان رسمی دادگستری، کانون استان اصفهان نیز با ۱۴ عضو به صورت مستقل به یاری دستگاه قضا پرداخت. قانون کانون کارشناسان رسمی دادگستری در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه سال ۱۳۸۱ مجلس شورای اسلامی تصویب شد و سپس به تأیید شورای نگهبان رسید و به وزارت دادگستری ارسال شد. 

طاهریون خاطرنشان کرد: هم اکنون کانون کارشناسان رسمی دادگستری اصفهان با حضور و فعالیت حدود ۳۰۰۰ نفر کارشناس رسمی در ۶۵ رشته تخصصی آماده است تا با خدمات کارشناسانه، کارگشای مشکلات دستگاه قضا به طور اخص و سایر ارگان ها، سازمان های دولتی و خصوصی و آحاد شهروندان این استان به طور اعم باشد. کارشناسان راهگشای امور عدلیه و مردمند و همواره در بسط عدالت اهتمام ویژه ای دارند.

وی افزود: شیوه نامه نظام پیشنهادات در کانون تهیه و در سایت کانون به نشانی www.kkrdi.ir بارگذاری شده است و تمام کارشناسان و شهروندان می توانند با مراجعه به سایت کانون ضمن مطالعه آن نظرات و پیشنهادات خود را به صورت سیستمی و از طریق سایت کانون ارسال کنند. 

رئیس هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان خاطرنشان کرد: در کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان آماده دریافت نظرات مخاطبان هستیم و تمام این نظرات توسط کمیسیون مربوطه بررسی و در صورت مفید بودن اجرایی خواهد شد.

به گفته طاهریون کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان در سال جاری به طور میانگین روزانه ۱۷۰ نفر مراجعه کننده حضوری داشته است و تمام تلاش خود را در جهت ارائه خدمات هر چه بهتر و سریع تر به مخاطبان به کار بسته است. این امر با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت های موجود بسیار دشوار بوده و از این رو اقدامات بسیاری همچون تقویت زیرساخت های سخت افزاری و توسعه نرم افزارها به منظور ارائه خدمات غیر حضوری به کارشناسان و متقاضیان انجام شده است.

وی با اشاره به راه اندازی و فعالیت قسمت داوری در واحد حقوقی کانون تصریح کرد: فرآیندهای مربوط به معرفی داور توسط کانون برنامه ریزی شده و قابلیت اجرا  دارد. از اینرو در صورت درخواست متقاضیان، کانون آماده معرفی داور و انجام امور مربوط به برای شهروندان است.

رئیس هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان از برگزاری انتخابات دوره پنجم شورایعالی کارشناسان رسمی دادگستری در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در صورت وجود شرایط به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.

طاهریون اضافه کرد: این کانون با هدف حل و فصل امور و در جهت ارائه خدمات با کیفیت به مخاطبان و عموم مردم همت به تشکیل کارگروه های مشترک با سایر ارگان ها، نهادها و سازمان ها از جمله دادگستری استان و شهرداری اصفهان کرده و سهم بسزایی در رفع مشکلات و رفت و آمدهای ناخواسته مراجعان دستگاه قضا داشته است.

وی افزود: کانون با شعار پیشگیری بهتر از درمان، برنامه ریزی و هدف گذاری دقیقی به منظور افزایش دانش حقوقی عموم مردم کرده است و در این خصوص در حال تهیه برنامه های ویدئویی آموزشی است و در نظر دارد این برنامه ها را از طریق فضای مجازی منتشر کند. یکی از این برنامه ها، برنامه ای با عنوان "درنگ"  است. مراحل پیش تولید برنامه درنگ به اتمام رسیده است و این برنامه با حضور حقوقدان های برجسته کشور در حال فیلمبرداری است و در آینده نزدیک رونمایی و منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کانون کارشناسان رسمی دادگستری دستگاه قضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۹۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان

محبوبه نم نباتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در ارتباط با توسعه برنامه مراقبت از راه دور نوزادان زودرس بعد از ترخیص اظهار داشت: طی این تحقیق مادران که دارای نوزادان تازه متولد شده بودند را شناسایی و طی یک دوره مصاحبه، نیازهای آنها را دسته بندی کردیم و پس از تحلیل محتوا، گروهی با حضور ۴۰ تن از مادران و تیم پزشکی در شبکه مجازی تشکیل شد و مادران پس از ترخیص نیازهای خودرا مطرح و مشاوره دریافت می‌کردند.

وی بیان داشت: در این گروه مادران ضمن بهره مندی از راهنمایی پزشکان، تجارب خود را در این حیطه زیر نظر تیم پزشکان در اختیار یکدیگر قرار می‌دادند. نتایج این تحقیق نشان داده که گروه مورد آزمایش نسبت به مادرانی که تحت درمان از راه دور نبودند دیگر نیاز به بستری کودک تازه متولد شده خود نداشتند.

نم نباتی گفت: در این گروه مادران با هر گونه مشکلی که در نحوه شیردهی یا گریه کردن کودک یا داروهای نوزادان مواجه می‌شدند آنرا از طریق فیلم یا توضیحات در اختیار تیم پزشکی حاضر در گروه قرار می‌دادند و طبق راهنمایی‌های دریافتی عمل می‌کردند.

وی ادامه داد: این طرح تحقیقاتی در حدود یکسال به اجرا درآمد و میزان رضایت مادران نوزادان تازه متولد شده نسبت به مادرانی که مدت بیشتری در بیمارستان برای دریافت خدمات مراقبتی نوزادان تازه متولد خود مانده بودند بیشتر بود و همچنین دیگر نیاز به بستری و مراجعه به مراکز درمانی پیدا نکردند.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: در این طرح، مادران در صورت نیازهای اورژانسی، تلفن می‌زدند و ۴ نفر ازپزشکان فوق تخصص در هر روز و هر ساعت پاسخگوی آنها بودند.

وی از توانمند سازی مادران دارای نوزادان تازه متولد شده در دوره بعد از ترخیص خبر داد و ادامه داد: هم اکنون نتایج این تحقیق به شکل یک پایان نامه دکترا ثبت شده است و می‌توان از نتایج آن در بیمارستان‌ها و وزارت خانه استفاده کرد.

نم نباتی گفت: هدف از اجرای طرح، آموزش مادران به ویژه در حوزه شیر دهی بود که محتواهای اموزشی در فضای مجازی در اختیاران مادران قرار می‌گرفت و مادران از طریق پیامک و تلفن با تیم پزشکی ارتباط می‌گرفتند وحمایت روحی و روانی از مادران دراولویت کاری تیم پزشکی بود.

وی گفت: اکثر مادران دارای نوزادان تازه متولد شده، دچار بحران اضطراب، عدم پشتیبانی روحی روانی و عدم دسترسی به منابع مراقبتی قرار می‌شدند.

این محقق و پژوهشگر به نتایج تحقیقات اشاره کرد و افزود: در دو گروه کنترل و گروه ازمون نتایج نشان دادند که گروه آزمون حدود ۵۰ مرتبه مراجعه آنها نسبت به گروه کنترل کمتر و تقریباً به صفر رسید در حالیکه گروه کنترل به دلیل عدم دریافت آموزش‌ها، حدود ۲۳ درصد مجبور به مراجعه حضوری به مراکز درمانی شدند.

وی با اشاره به اینکه گروه آزمون به بستری شدن‌های مجدد نیاز نداشتند، خاطرنشان کرد: کاهش هزینه‌های رفت و آمد، کاهش زمان مراجعات و کاهش ساعت ویزیت‌ها در برنامه آموزش از راه دور نشان داد که مراقبت از راه دور، کمک شایانی برای مادران بوده است

کد خبر 6097172

دیگر خبرها

  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • اجرای برنامه‌های دهه کرامت بویین میاندشت با مشارکت مردم
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان